Aanleg kunstgras

Voor professioneel aanleg van kunstgras
http://i1.ytimg.com/vi/cYJdxMJg4So/mqdefault.jpg

 

Onze contactgegevens

Patent Grass BV
Pasop 56
9355 TK Midwolde
Tel. 0594-500047
info@patentgrass.com
www.patentgrass.com 

Kunstgras aanleg recreatieparken en campings

Kinderen moeten onder alle omstandigheden veilig kunnen spelen. Geen uitgesleten ondergrond meer waardoor soms de beton-fundering blootligt, of waterplassen in de kuilen waardoor kinderen geen gebruik van de speeltoestellen kunnen maken.

U wilt het uw gasten natuurlijk zo aangenaam mogelijk maken op uw park. Want, zijn uw gasten tevreden, genieten ze van hun vakantie, en dan kunt u ook tevreden zijn. Grote kans dat ze een volgend jaar terugkomen en dat ze een positieve reclame voor uw bedrijf maken.

Lees meer...

Kunstgrasaanleg voor kinderdagverblijven

Het grote voordeel van Patent Grass BV is dat we zelf het kunstgras ontwikkelen, we kunnen daarbij volledig het proces sturen en we hebben dan ook een speciaal kunstgras ontwikkeld voor kinderdagverblijven. Wij noemen dat Knuffelgras®. Een topkwaliteit kunstgras, superzacht, met een prachtige natuurlijke uitstraling.

Lees meer...

Kunstgras Jeu de boules baan

Traditioneel werden jeu de boulesbanen aangelegd met een toplaag van leem en gravel deze banen vragen het nodige aan onderhoud. Regelmatig moet er gravel worden bij gevuld. Het materiaal plakt aan de schoenen en bij zware regenval onstaag er vaak kuilen in de baan en is de baan vervolgens niet bespeelbaar.

Lees meer...

Kunstgrasaanleg op basisscholen

Na het van kracht worden van het Attractiebesluit zijn ook veel schoolpleinen gerenoveerd en aangepast aan de nieuwe eisen voor veiligheid. Om kosten te besparen werd veelvuldig gebruik gemaakt van zand als valdempende ondergrond onder speeltoestellen. De nadelen hiervan werden snel zichtbaar. Vooral bij nat weer blijft zand aan de schoenen hangen en wordt mee naar binnen gebracht, dat houdt veel vervuiling, en dus extra schoonmaakwerk in.

Lees meer...

Aanleg kunstgras trapvelden (Cruyff Courts)

De aanleg van een kunstgras trapveld, voetbalkooi of pannakooi, vraagt de nodige voorbereiding. Heel anders dan bij een valdempende ondergrond (welke uiteraard zacht moet zijn om een eventuele val te breken) moet een kunstgras trapveld juist een stevige ondergrond hebben waar ook bij intensief gebruik geen kuilen in ontstaan.

Lees meer...