Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

offerte-aanvragen

Onze contactgegevens

Patent Grass BV
Pasop 56
9355 TK Midwolde
Tel. 0594-500047
info@patentgrass.com
www.patentgrass.com 

Kunstgrasaanleg op basisscholen

Na het van kracht worden van het Attractiebesluit zijn ook veel schoolpleinen gerenoveerd en aangepast aan de nieuwe eisen voor veiligheid. Om kosten te besparen werd veelvuldig gebruik gemaakt van zand als valdempende ondergrond onder speeltoestellen. De nadelen hiervan werden snel zichtbaar. Vooral bij nat weer blijft zand aan de schoenen hangen en wordt mee naar binnen gebracht, dat houdt veel vervuiling, en dus extra schoonmaakwerk in.

Elisabethschool Carnissedreef 292 Rotterdam 002

Soms worden ook nog wel rubber tegels toegepast, maar die hebben ook de nodige nadelen, tevens is er nogal negatieve publiciteit geweest, rubber tegels zouden de zogenaamde PAK’s (Polycyclische aromatische koolwaterstoffen) deze stoffen schijnen carcinogene (kankerverwekkende) eigenschappen te hebben.

Op Wikipedia.org kunt u daar meer informatie over vinden.

Patent Grass® BV heeft voor scholen een zeer slijtvast kunstgras ontwikkeld, waarbij ook de achterkant van de grasmat, de backing, een speciale behandeling heeft gehad. Het is milieuvriendelijk en bevat geen giftige stoffen.

Patent Grass® BV installeert veel kunstgras op schoolpleinen, we proberen daarbij altijd zoveel mogelijk de werkzaamheden uit te voeren in de rustiger periodes, zoals in vakantie periodes en weekenden. Het is altijd ons streven dat de kinderen van de school zo weinig mogelijk overlast ondervinden van de installatiewerkzaamheden.

Meer informatie? Onze adviseur komt graag vrijblijvend bij u op bezoek om u verder te informeren over de mogelijkheden en kan u wellicht ook nog nuttige tips geven over eventuele fondsenwerving.


Download hier onze brochure:
brochure-downloaden