Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

offerte-aanvragen

Onze contactgegevens

Patent Grass BV
Pasop 56
9355 TK Midwolde
Tel. 0594-500047
info@patentgrass.com
www.patentgrass.com 

Kunstgras Jeu de boules baan

Traditioneel werden jeu de boulesbanen aangelegd met een toplaag van leem en gravel deze banen vragen het nodige aan onderhoud. Regelmatig moet er gravel worden bij gevuld. Het materiaal plakt aan de schoenen en bij zware regenval onstaag er vaak kuilen in de baan en is de baan vervolgens niet bespeelbaar.

Patent Grass BV heeft nu een kunstgras ontwikkeld speciaal voor de aanleg van jeu de boulesbanen, met een sterke veerkrachtige vezel welke ervoor zorgt dat de baan onder alle omstandigheden goed bespeelbaar is. Een jeu de boulesbaan van Patent GrassĀ® is een nagenoeg onderhoudsvrije baan met professionele uitstraling. Het kunstgras wat hiervoor ontwikkeld is, is in twee kleuren leverbaar, U kunt kiezen uit een rode of een groene baan, eventueel is een combinatie ook mogelijk waardoor uw baan een exclusievere uitstraling krijgt.

Met een jeu de boulesbaan van Patent GrassĀ® onderscheidt u zich van alle andere, traditioneel aangelegde jeu de boulesbanen. Onderhoudsvrij, met een uitstekende waterdoorlating en een professionele uitstraling voor ieder toernooi.


Download hier onze brochure:
brochure-downloaden