Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

offerte-aanvragen

Informatie brochure

Download onze informatie brochure:

brochure-downloaden

Aanleg kunstgras

Voor professioneel aanleg van kunstgras
http://i1.ytimg.com/vi/cYJdxMJg4So/mqdefault.jpg

 

Meest gestelde vragen...

Is Patent Grass® geschikt voor openbare speelplaatsen?

Patent Grass® is zeer geschikt voor openbare speelplaatsen zoals gemeentelijke terreinen, campings, scholen, kinderdagverblijven, etc.

Moet Patent Grass® met zand ingevuld worden?

Sommige soorten zoals ons veel gebruikte Patent Grass® Pro moet met zand ingevuld worden. Dit speciale zand zorgt voor een goede stabilisatie van de grasmat en voor het rechtop staan van de grasvezels.

Kan Patent Grass® eenvoudig gerepareerd worden?

Beschadigingen door bijvoorbeeld vandalisme, zijn over het algemeen goed te repareren, als er gebruikt gemaakt wordt van hetzelfde type gras zie je er doorgaans ook niet veel van.
Indien er een onderhoudscontract is zullen we vaak nog op de dag van melding, om verdere schade te voorkomen, de reparatie uitvoeren.

Kan er onkruid in het Patent Grass® groeien?

Dat kan, zeker bij zandingevuld kunstgras kan dit gebeuren. Bij de jaarlijkse onderhoudsbeurt, waar ook machinaal geborsteld wordt, wordt dat weer verwijderd.

Wat moet de ondergrond voor Patent Grass® zijn?

Dat kan heel verschillend zijn, zoals asfalt, betontegels, of klinkers. Voor de openbare speelplaatsen waar een valdemping is voorgeschreven is een zandondergrond van ca. 20 cm dikte nodig waarop de valdempende ondervloer wordt aangebracht.
In particuliere tuinen wordt nogal eens kunstgras direct op zand gelegd, dat is geen goede ondergrond, zand is slecht bestand tegen piekbelasting en binnen zeer korte tijd zult u de teleurstelling zien van deuken in uw grasmat. Over het zandbed is het raadzaam om een stevig stabilisatievilt aan te brengen alvorens het kunstgras te leggen.

Is Patent Grass® brandveilig?

Patent Grass® is brandveilig. d.w.z. het gaat niet branden, er kunnen door gebruik van bijvoorbeeld vuurwerk of het weggooien van brandende sigaretten wel schroeiplekken ontstaan. Deze zijn echter eenvoudig te repareren.